OM OSS

Du hittar oss i Västerås, Uppsala, Knivsta och Stockholm

OM FÖRETAGET

Proffs Boenden AB är ett byggföretag med erfarenhet av att tillhandahålla tjänster för både privatpersoner och stora företag. Vi är ett modernt och dynamiskt företag som erbjuder ett brett utbud av byggtjänster.

Vi utför våra tjänster tillförlitligt och snabbt, i enlighet med teknik kraven och bygg reglerna, vi använder högkvalitativa material med intyg om certifieringar. Vår kompetens och höga kvalifikationer garanterar kundnöjdhet. Vi fäster stor vikt vid vidare utveckling av vårt företag genom att ständigt förbättra våra färdigheter och kvalifikationer och genom att investera i specialiserad byggutrustning.

Svåra och viktiga bygguppdrag kan vi uppnå felfritt genom många års erfarenhet, obegränsade tekniska möjligheter och fullt engagemang.

Proffs Boenden AB är även återförsäljare av PVC fönster. Vårt företag har nöjet att arbeta med en av de största fönster tillverkarna i Europa. Den stora fördelen med att arbeta med dem är deras långa erfarenhet inom produktion av moderna fönster som uppfyller alla krav i EU och så klart Sverige. Fönstren på de tyska REHAU-profiler och KBE är av stort intresse i Sverige på grund av deras mycket höga kvalitet.